maanantai 26. helmikuuta 2018

ETENEMISIÄ

Aina se tunne, etteivät asiat etene -mutta mutta... kun alkaa kurkistella muutaman kuukauden vanhoja kuvia, huomaakin edistystä tapahtuneen.


Eteisen tapetteja valitessa oli pieni pelonsekainen tunne, jotta tuleeko liian tummat, kun pohjaväri oli musta. Ei tullut, musta antoi vain sopivaa särmää. Tori. fi:stä löydetyt vanhat ovet nousevat nyt kauniisti tummasta seinästä.


 Tänään väritin wc: ulkoseinät Osmocolorilla. Sekoittelin kolmesta eri purkista värin, joka passasi ovien kanssa. Jätin värittämttä ikkunoiden ympärille alueen, kun en ollut varma, haluanko ne tummemmiksi vaiko vaaleammiksi. Joskus on vain katseltava rauhassa ja annettava vision syntyä.
Ikkunat löytyivät Paraisilta kerrostalon pihalta, olivat menossa roskiin uusien tieltä.Karelian Saima Classic on vallannut rakennustyömaan lattiaa pikkuhiljaa työntäen työvälineitä kohti ulko-ovea. Kaipa tämä olisi joskus oltava KOTI.
Aivoissa asian kääntäminen on harvinaisen hidasta, kun on tottunut katselemaan sitä remonttityömaana.Näkymä ylhäältä parvelta99 % huonekaluista Tori.fi löytöjä, matot 100%Keittiö on osoittautunut toimivaksi ja kaasuhella on parasta, uunista puhumattakaan. Grillauskausi on nyt ohi, ja hyvä niin. Kyllä voisi olla kova homma grillata ulkona näillä pakkasilla.Talo on pysynyt lämpimänä ja tunnelmaa on saatu takoista. Kyllä on huima ero asua uudessa talossa, kun vertaa elämää edellisessä talovanhuksessa. Lattiat ovat ihanan lämpöiset eikä ikkunoista vedä.
Painovoimainen ilmanvaihto toimii, sillä sisäilma on raikasta hengittää.Wc on saanut kolmelle seinälle mikrosementin. Pinta on nyt kauniin rouhea ja tilaan voi laittaa tarvittaessa suihkun. Laitoimme varauksen suihkulle, mutta se otetaan käyttöön ainostaan jos esim jalka joutuu kipsiin ja rappusissa kulkeminen olisi mahdotonta.

Mikrosementtiseinää
Pientä sekasotkuaOli muuten hyvä joulukuusi... ei tullut yhtään neulasta lattialle!


Ennen Osmoa

Hirsi on neljännen seinän materiaali ja se todennäköisesti vain maalataan.
Kattopaneelit on käsitelty Saunasupi -aineella.


Lattialle tulee aidot Pukkilan retrolaatat, kuusikulmaiset sellaiset.

Joten... kyllä pientä edistystä on tapahtunut.