sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

SUOMIVAAHTO ELI FINNFOAM

Sarokkaan auto täräytti kuorman kanssa pihaan. Painoa ei ollut kuormassa paljon, mutta korkeutta kylläkin. Finnfoam- eristyslevyjä oli 300 kappaleen verran. Ja osoite alakerran lattialle.
Levyt sukelsivat ikkuna-aukosta sisälle ja päätyvät pikkuhiljaa Hentin muokkaamana lattialle.
Kaikki viemäriputkien, takan ja hormin paikat on kolottava eristelevyihin.Saha on käynyt ja sahalaitainen puukko on ollut kaverina, muotteina ovat toimineet purkit ja purnukat vuoronperään.

Ensimäinen kerros on 10 cm paksu ja sen päälle monsieur Fagerlund saa tulla paikalle asentamaan vesijohtoputket. Ne kuulema sulatetaan nykyisin levyn sisälle, joten toisen eristekerroksen latominen sujuu kuin tanssi vain sen jälkeen.

Sen jälkeen on monsieur Gustafssonin aika tulla sähköröörien kanssa. Nyt vielä on mahdollisuus miettiä, haluaako jonnekkin lisää pistorasioita, valun jälkeen se on myöhäistä.
Eli pitäisi visioida huonekalujen paikat, valot ym vielä kertaalleen. Hmmm, ei niin helppoa.
Mokia ei saisi tulla. Täytyy myöntää, että kun on päivät töissä ja sinä yhtenä vapaapäivänä sunnuntain lisäksi tulee rakennukselle, saa aina aloittaa mietinnän ihan alusta. Ikäänkuin siimat olisivat karanneet käsistä ja niitä saa aina alkaa haalia takaisin. Juuri kun kaikki on nipussa, onkin aika lopettaa ja vaihtaa työmaata.

Viikon päästä alkaakin loma ja silloin voi varmasti keskittyä enemmän rakentamiseen.
Suunnittelimme alkuun valua jo ennen pääsiäistä, mutta nähdessämme putkimiehen ja sähkömiehen kauhunsekaiset ilmeet päivämäärän kuultuaan, siirsimme sen pääsiäisen jälkeen...

Ps. Olimme kovin kultturelleja viikonloppuna. Olimme kuuntelemassa launtaina Gubbrockarnas konserttia ja tänään Cold Casen konserttia. Molemmat olivat huippuhyviä. Kyllä täällä Paraisilla on lahjakkaita kavereita.! Yes.

Ei kommentteja: